27 Ιουλίου 2024
News

Σπουδαία νέα για τους Psyanide – Ανακοινώθηκε η συνεργασία τους με την αμερικανική Extreme Management Group Inc.

Στο roster της αμερικανικής Extreme Management Group Inc. (Suffocation, Cryptosy, Decapitation, Malevolent Creation, Aborted κ.α.) ανήκουν πλέον οι Θεσσαλονικείς Psyanide, όπως ανακοινώθηκε επίσημα τόσο από την μπάντα, όσο όμως και από την ίδια την εταιρεία, ο καλλιτεχνικός διευθυντής της οποίας, Damien Mitchell, δήλωσε: “Είμαι πολύ ψυχωμένος για να αρχίσω να δουλεύω με τους Psyanide. Αυτοί οι ταπεινοί τύποι προσφέρουν ένα εξαιρετικό παράδειγμα ποιοτικής σύνθεσης τραγουδιών, με τρελά φωνητικά, τρελό riff-rage, μπασογραμμές που σε φτύνουν στο πρόσωπο, που σε συνδυασμό με τις πιασάρικες μελωδίες, κολλάνε στο κεφάλι σου όλη μέρα. Ανυπομονώ να μοιραστώ αυτό που μπορούμε να πετύχουμε. Ήρθε η ώρα να δώσουμε στον κόσμο μια θανατηρόρα δόση από Psyanide“.

 

Απ’ ότι φαίνεται η στήλη των νέων μάλλον απέκτησε κάποιους καινούργιους μόνιμους επισκέπτες. Ας αρκεστούμε να σημειώσουμε αυτό, ότι τα υπόλοιπα για την μπάντα μάλλον θα τα γράψει η ιστορία.

ΕΔΩ μπορείτε να ακούσετε την παρουσίασή μας στο “Vertigo” άλμπουμ του συγκροτήματος, το οποίο κυκλοφόρησε πριν λίγες εβδομάδες και έχει προκαλέσει χαμό, όπως αποδεικνύεται από την παραπάνω είδηση, μέχρι και την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.