25 Ιουνίου 2024

Contact

About Golden Rules

Ίσως και να πρόκειται για την αρχαιότερη με συνεχή παρουσία εκπομπή σκληρού ήχου στα ελληνικά F.M., καθώς η εκπομπή Golden Rules του Αντώνη Κουμιώτη ξεκινά πίσω στα ’90’s και πιο συγκεκριμένα το 1997, μέσα πάντα από τη συχνότητα του βολιώτικου Radio Marconi 96,1 F.M.

Rock, metal και ότι μεσολαβεί ανάμεσα στα άκρα των δύο μουσικών ρευμάτων, εναλλάσσονται καταιγιστικά, καταφέρνοντας γρήγορα να συσπειρώσουν τους φίλους του σκληρού ήχου. Τα ερτζιανά partie’s σταδιακά βγαίνουν από τα studios και εισέρχονται σε όλα τα καλά μαγαζιά του χώρου της εποχής, με αποτέλεσμα η διάδραση μεταξύ των συντελεστών της εκπομπής, ακροατών και μουσικών να πάρει άλλες διαστάσεις, με αποτέλεσμα την ανάγκη δημιουργίας ενός νέου οχήματος, ακόμα πιο διαδραστικού και συνάμα παραγωγικού για την σκηνή που μόλις άρχιζε να δημιουργείται.

Το πρώτο Golden R. Festival, εν έτει 2002, ήταν ακριβώς αυτό, το αποτέλεσμα όλων των παραπάνω, το οποίο μέσα στα επόμενα χρόνια και μέχρι και σήμερα… έμελλε να κρατήσει ζεστή τη φωτιά στις ψυχές των απανταχού ρομαντικών μουσικόφιλων.

Πιστό στο ραντεβού του κάθε χρόνο, έδωσε βήμα σε εκατοντάδες συγκροτήματα και μουσικούς, δημιούργησε πρότυπα και συνέβαλε στη δημιουργία και νέων συγκροτημάτων, φιλοξένησε και χάρισε χαμόγελα σε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους, κυρίως όμως κατάφερε αυτό για το οποίο δημιουργήθηκε. Να ορίσει τους δικούς του χρυσούς κανόνες (Golden Rules) και μια ολάκερη κουλτούρα γύρω από τις τέχνες και τον πολιτισμό για την πόλη του Βόλου, την περιοχή της Μαγνησίας και της Θεσσαλίας ευρύτερα.

Με το Golden R. Festival να συνεχίζει ακάθεκτο το ταξίδι του, το καλοκαίρι του 2022, κλείνοντας τα πρώτα 22 χρόνια ζωής του, κατάφερε να δημιουργήσει ένα επικών διαστάσεων τριήμερο festival με την συμμετοχή 24 συγκροτημάτων, η ανταπόκριση στο οποίο ήταν όχι απλά κάτι παραπάνω από ενθαρρυντική, αλλά κατάφερε να συζητιέται μήνες μετά στα στέκια των μουσικόφίλων, στα προβάδικα και στα μπάρς ολόκληρης της χώρας, κάτι το οποίο επαναλήφθηκε με περισσότερη επιτυχία και το 2023, με τους πάντες πλέον να περιμένουν τις ανακοινώσεις για το εγχείρημα του 2024.

Κάπου εκεί, τον Φλεβάρη του 2024 ήρθε να προστεθεί στην παρέα το GoldenRules.gr, οι πρώτες σελίδες της ιστορίας του οποίου ξεκίνησαν ήδη να γράφονται. 

Όσο για την ατμομηχανή του όλου εγχειρήματος, την εκπομπή Golden Rules, με τετραήμερη εβδομαδιαία παρουσία, από Δευτέρα έως και Πέμπτη βράδυ 21.00 με 00.00, συνεχίζει να κάνει αυτό που ξέρει καλά και ξεκίνησε 26 ολόκληρα χρόνια πριν, ταράζει τα λιμνάζοντα ύδατα του καθωσπρεπισμού, της απραξίας και της αδράνειας που επιβάλλουν οι καιροί, καταφέρνοντας επιπλέον να κάνει το ROCK και το METAL στην Ελλάδα υπόθεση …ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ…!!!

Γραφεία

Βόλος, Ελλάδα, Λαρίσης 172, 383 34 Ν. Ιωνία, Μαγνησία

+30 24210 29238

info@goldenrules.gr

Office Address 2

29 Street, Melbourne City, Australia # 34, House #10.

+ (123) 6418 8990

info@gamex.com

Send Us Message

Contact Form