27 Ιουλίου 2024
News

Οι EONS AURA του Μιχάλη Γαλιάτσου υπέγραψαν με την Sleaszy Rider Records – Δείτε το line up του συγκροτήματος

Την υπογραφή συμφωνίας με τη νέα μπάντα του κιθαρίστα Μιχάλη Γαλιάτσου (Snowblind, Blind Justice, ex-Nightfall), με τους EUONS AURA, ανακοίνωσε η Sleaszy Rider Records.

Στο συγκρότημα, το οποίο δουλεύει πυρετωδώς το ντεμπούτο άλμπουμ του, το οποίο θα τιτλοφορείται ως “Hybris – Nemesis – Death”, συναντάμε ακόμη έναν μουσικό που συνεργάστηκε με τους Nightfall και συνοδοιπόρο του Μιχάλη στους Snowblind, τον Δημήτρη Αγγελόπουλο στην δεύτερη κιθάρα, τον Κώστα “Corax” Κατοίκο (Corax B.M., Blossom Death, In Burial, Egata, ex- Sorrowful Angels) στα φωνητικά, τον Γιάννη Λυτινάκη (Reflection, Fire And Steel κ.α.) στο μπάσο και τέλος, τον Γιάννη “Morker” Χαρίσκο (Corax B.M., Pnigalion) στα τύμπανα.

Όπως μας πληροφορεί η δισκογραφική εταιρεία μέσω της ανακοίνωσής της, το “Hybris – Nemesis – Death” άλμπουμ θα μας θυμίσει τις παλιές μέρες των Nightfall, ανάμεσα σε άλλους νοσταλγικούς, αλλά με μοντέρνα αισθητική, ήχους.

Εν αναμονή περισσότερων πληροφορίων και φυσικά της επίσημης ημερομηνίας κυκλοφορίας του δίσκου.

Ας θυμηθούμε όμως το πρώτο digital single που έδωσε η μπάντα στην δημοσιότητα πριν από περίπου μισό χρόνο και φέρει τον τίτλο “The Curse of the Underdog”: