25 Ιουνίου 2024
News

Sirius: ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν το debut album τους “A Quest for Life” μέσω της Wormholedeath Records

Οι heavy/power metalers Sirius ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν μέσω της Wormholedeath Records το debut album τους υπό τον τίτλο A Quest for Life.

Το album εκτός από μια απλή συλλογή από δολοφονικά riffs και δυνατά φωνητικά, εμβαθύνει στην ανθρώπινη εμπειρία, την αυτογνωσία, τις επιλογές που κάνουμε στην ζωή μας  και τις συνέπειες που αντιμετωπίζουμε λόγω των επιλογών αυτών. Είτε πρόκειται για τους προσωπικούς αγώνες που απεικονίζονται στο “Among the Heavens” είτε για μία ιστορία λύτρωσης (“Desdichado”) εμπνευσμένη από το μυθιστόρημα Ivanhoe  του Sir Walter Scott, κάθε τραγούδι αντηχεί με ένα βάθος και συναισθηματική ειλικρίνεια που σκοπό έχει να  μείνει χαραγμένο στην μνήμη.

Στο άλμπουμ συμμετέχουν δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες, ο Tim “Ripper” Owens (KK’s Priest, ex-Judas Priest, ex-Iced Earth) και ο Derek Sherinian (Black Country Communion, Whom Gods Destroy, ex-Dream Theater), οι οποίοι  ξεδιπλώνουν  το τεράστιο ταλέντο τους στα τραγούδια  “Unbound the Scream” και “Land of Swords”.

Το artwork επιμελήθηκε o  Jon ToussasGraphic no Jutsu. Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε στα  Made in Hell Studios , με τον David Prudent να έχει αναλάβει τις ηχογραφήσεις, τη μίξη και το mastering.

Tracklist:

01 – Unbound The Scream
02 – Beyond The Sands Of Time
03 – Desdichado
04 – Edge Of The World
05 – Fragment
06 – Lostlight
07 – Land Of Swords
08 – Among The Heavens

Aκολουθήστε την μπάντα στα ακόλουθα links:
linktr.ee/siriustheband
www.instagram.com/siriusthebandgr
www.facebook.com/siriustheband
www.youtube.com/siriusthebandgr
Spotify: SpotifySirius