29 Μαΐου 2024
Reviews

Ascending Olympus – Frontlines (Viking Digital Music Distribution)

Γουστάρεις Death Metal ε; Το οποίο το προτιμάς σε υπερηχητικές ταχύτητες, αλλά εκτελεσμένο με χειρουργική λεπτομέρεια. Ναι ξέρω.

Αλλά να έχει ρε παιδί μου και ρυθμικές εναλλαγές, όχι μόνο κοπάνημα. Ε ναι για να μπορείς να συζητάς με τους υπόλοιπους φίλους σου -που όλοι παίζετε από 3 όργανα σε καμία 10ρια μπάντες- σε τι tempo και μέτρημα παίζει ο drummer κάθε στιγμή.

Και τις κιθάρες τις θέλεις busy ξέρω, οδοστρωτήρες αρχικά αλλά και με υστερικό riffing φόρο τιμής σε τεχνοthrash καταβολές. Και το μπάσο να ανεβοκατεβαίνει τις κλίμακες παίζοντας τα δικά του, ναι, ναι γνωρίζω.

Και η φωνή; Τόσο brutal όσο δεν πάει. Ναι, επίσης ξέρω.

Και όλα αυτά με πολύ σωστή παραγωγή για να μπορείς να αναλύεις με τους ίδιους φίλους που είπαμε παραπάνω πως panaρίστηκαν οι κιθάρες και άλλα τέτοια.

Κοίτα για να μη το κουράζουμε το θέμα, φρόντισε να ακούσεις τη δισκάρα των Ascending Olympus που συνδιάζει όλα τα παραπάνω σε υπερθετικό βαθμό και τα ξαναλέμε αφού συνέλθεις.

Εξαιρετική μπάντα, -με μέλη από θεούς Verdict Denied μεταξύ άλλων στη σύνθεση άρα άδω κολλάνε οι τεχνοthrash καταβολές- και με ένα ντεμπούτο που απλά έκλεισε στόματα στη Death Metal πιάτσα. Το τσεκάρεις άμεσα και δε χρειάζεται να γράψω τίποτα άλλο. Πάω να το ακούσω άλλη μια και εγώ!