29 Μαΐου 2024
News

13 + 20 Απριλίου τα δύο μεγάλα πάρτυ της Golden Rules σε Βόλο και Θεσσαλονίκη

Μετά την τεράστια επιτυχία του 21ου Golden R. Festival και των πάρτυ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη πέρυσι και φέτος, επιτέλους έφτασε η ώρα για τα μεγάλα πάρτυ της θρυλικής ραδιοφωνικής εκπομπής Golden Rules σε Βόλο στις 13 και Θεσσαλονίκη στις 20 Απριλίου αντίστοιχα!

Η αρχαιότερη εκπομπή του σκληρού ήχου στα ελληνικά F.M., η Golden Rules του Αντώνη Κουμιώτη, που γέννησε το Golden R. Festival και τα τελευταία χρόνια δημιούργησε αφενός το δικό της κανάλι στο YouTube και αφετέρου το GoldenRules.gr, εισβάλλοντας στην 27η (!!!) ραδιοφωνική της σεζόν, βγαίνει στο δρόμο για συναντήσει σε ολόκληρη την Ελλάδα από κοντά τους ακροατές και φίλους της. Στόχος; Να μοιραστούμε την αγαπημένη μας μουσική. Να κάνουμε παρέα. Να επικοινωνήσουμε. Μακρυά από πληκτρολόγια, οθόνες και μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο καλύτεροι χώροι για να φιλοξενήσουν το εγχείρημα; To Cafe Santan στο Βόλο και το Eightball Club στην Θεσσαλονίκη, τα οποία για τις ανάγκες των πάρτυ μας… θα μετατραπούν στους ΑΠΟΛΥΤΟΥΣ ΟΠΤΙΚΟ-ΑΚΟΥΣΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ!

Κι επειδή ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, πίσω από τα decks και φέτος στο πλευρό του Αντώνη Κουμιώτη, στην Θεσσαλονίκη θα βρίσκονται οι Doctor Love + Geo + Κώστας Αθανασόγλου, μαζί με τους οποίους πέρυσι κλείσαμε μουσικές στις 10.00 το πρωί, ενώ στο Βόλο ο Γιώργος Κορδελάς.

Εκεί όμως θα είναι όλοι και όταν λέμε όλοι, εννοούμε κυρίως οι πρωταγωνιστές της ελληνικής του σκληρού ήχου σκηνής, μέσα από guest συμμετοχές δεκάδων μουσικών που θα ανακοινώνονται σταδιακά…!!!

Vinyls, CD’s, T-Shirt’s κ.α. θα έχουν την τιμητική τους και θα βρουν τους κατόχους τους μεταξύ όλων όσων μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

Εμείς, θα βάλουμε τα καλά μας, θα φέρουμε τις καλύτερες μουσικές μας και παρέα με το υπέροχο προσωπικό του Cafe Santan και του Eightball Club… από εσάς περιμένουμε την διάθεση και την συμμετοχή.

ΒΟΛΟΣ – Σάββατο 13 Απριλίου, από τις 22.00 και μετά
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – Σάββατο 20 Απριλίου, από τις 23.30 και μετά θα είμαστε εκεί και θα σας περιμένουμε.