27 Ιουλίου 2024
News

Οι Turbocharger ζωντανά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μαζί με The Mystic Tension Band, Rainyard και Derailed

Οι Turbocharger ρίχνουν το “High Octane Monster” ξανά στον δρόμο. Η συναυλιακή χρονιά ξεκίνησε δυνατά και συνεχίζεται με δυο live φωτιά σε Αθηνά και Θεσσαλονίκη. 24 Μάρτιου στο Bad Tooth μαζί με τους The Mystic Tension Band  και 31 Μάρτιου στο Eightball Club  μαζί με τους Rainyard και Derailed, οι Turbocharger ετοιμάζονται για δύο ζωντανές εμφανίσεις δυναμίτες.

Οι Turbocharger δημιουργήθηκαν τον Νοέμβριο του 2014 με κοινό άξονα την αγάπη για τους Motorhead, Zeke, AC/DC κ.α., έχοντας  μπει στο τρυπάκι του heavy-full speed R’N’R. Στις 2 Απρίλιου του 2023 κυκλοφόρησαν το πρώτο full length άλμπουμ τους, από την Swallow It All Records με τίτλο “High Octane Monster” σε βινύλιο. Η μπάντα έχει μπει ήδη σε διαδικασία δημιουργίας καινούργιου υλικού που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2024.

Οι The Mystic Tension δημιουργήθηκαν στη Χαλκίδα το καλοκαίρι του 2022.  Η ανάγκη για καλλιτεχνική έκφραση τους ώθησε να ηχογραφήσουν το ομότιτλο ντεμπούτο τους. Το ύφος τους ποικίλλει και απλώνεται σε ένα ευρύ φάσμα, με το rock n’ roll να βρίσκεται στον πυρήνα του.

Οι Rainyard είναι μία νεοσύστατη rock μπάντα με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Κύρια μουσική τους επιρροή είναι το grunge του Seattle της δεκαετίας του ’90, έχοντας όμως ταυτόχρονα αναφορές σε hard rock/post punk/metal.

Οι Derailed είναι ένα ροκ συγκρότημα με έδρα τη Θεσσαλονίκη, που δημιουργήθηκε στα τέλη του 2022. Επηρεασμένοι από διαφορετικά είδη μουσικής, συνδυάζοντας το rock n’ roll με το metal και τα blues με την grunge, “χτίζουν” έναν δικό τους unstable rock n’ roll ήχο.