23 Μαΐου 2024
News

Οι Crimson Glory και στην Θεσσαλονίκη το 2025

Παράλληλα με την ανακοίνωση των Crimson Glory το 2025 στην Αθήνα, στο πλαίσιο του Up The Hammers XIX, ανακοινώθηκε η εμφάνισή τους και στην Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 8 Μαρτίου, στο Principal Club Theater.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των διοργανωτών: Η ΠΟΡΦΥΡΗ ΔΟΞΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 14 ΧΡΟΝΙΑ!

Οι λατρεμένοι του Ελληνικού κοινού Crimson Glory επιστρέφουν μετά την πρόσφατη επανενεργοποίηση τους και το πρώτο single “Triskaideka” που γέμισε με χαρά τους πιστούς οπαδούς τους. Τα αρχικά μέλη Ben Jackson (κιθάρες), Jeff Lords (μπάσο) και Dana Burnell (τύμπανα) που πάντα εξαίρουν του Ελληνικό κοινό για τις αναμνήσεις και μεγάλες στιγμές που τους έχει χαρίσει, έχουν στο πλευρό τους πλέον τον φοβερό τραγουδιστή Travis Wills και είναι βέβαιο ότι για άλλη μια φορά θα μας χαρίσουν στιγμές πραγματικής δόξας, εφάμιλλης του ιερού ονόματος τους.

Οι συναυλίες τους το 2000 με τον Wade Black , το 2006 στην μοναδική φορά που τους είδαμε με τον εμβληματικό Midnight και ειδικά το 2011 στην καλύτερη εμφάνιση τους με τον Todd La Torre που ακόμα συζητείται σαν να ήταν χθες, έχουν μείνει άσβεστες στην καρδιά όλων και από τώρα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε την επιστροφή τους στη χώρα μας, το μέρος που αγάπησαν και αγαπήθηκαν όσο πουθενά. Η κληρονομιά των δυο πρώτων δίσκων τους, του τιτάνιου ομότιτλου ντεμπούτου τους το 1986 και του απαστράπτοντος “Transcendence” το 1988 είναι αντικείμενο προς μελέτη για τον αντίκτυπο που έχουν αφήσει.

Ακόμα και στο “Strange And Beautiful” το 1991 που άλλαξαν δραστικά το στυλ τους, έκαναν τα πράγματα με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, ενώ η επιστροφή μετά τη διάλυση τους με το “Astronomica” το 1999 αντιμετωπίστηκε ως το κλείσιμο ενός μεγάλου απωθημένου για μια ολόκληρη γενιά. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και τώρα, όπου απ’ ότι φαίνεται, 25 χρόνια μετά το τελευταίο τους άλμπουμ, το 2024 θα σημάνει την δισκογραφική τους επιστροφή με το πρώτο δείγμα να είναι ενθαρρυντικό για την διαφορετικότητα τους ξανά. Crimson Glory και Ελλάδα είναι ένα στις συνειδήσεις πολλών, ακόμα και κατοίκων του εξωτερικού που έμαθαν μέσα στα χρόνια για την λατρεία των Ελλήνων προς το συγκρότημα και που ο απόηχος της αποδοχής τους στις συναυλίες τους έγινε παγκόσμιο αντικείμενο συζήτησης.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ, ΟΙ CRIMSON GLORY ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ !

Σάββατο 8 Μαρτίου, στη Θεσσαλονίκη, στο principal club theater

Η προπώληση ξεκινάει 20 Μαρτίου από:

1. Classic bar Διώροφον
2. Nephilim
3. Dizzydolls
4. Alone