29 Μαΐου 2024

Βίντεο

Head Cleaner: “Δεν θα θέλαμε ποτέ να δούμε την μπάντα σαν εργασία, γι’ αυτό το λόγο το κάνουμε αυτό εντελώς ερασιτεχνικά, αλλά με πάρα πολύ ενέργεια, αγάπη και αφοσίωση”

Οι Θεσσαλονικείς death metal/grindcorers Head Cleaner αισίως έφτασαν στην κυκλοφορία του τέταρτου άλμπουμ τους, το οποίο κυκλοφόρησε υπό τον τίτλο.

Read More

Aetherian: “Έχουμε ήδη ιδέες για την επόμενη κυκλοφορία”

Οι Aetherian με τη δεύτερη κυκλοφορία τους At Storm’s Edge εκτόξευσαν τις μετοχές τους στην κορυφή του εγχώριου αλλά και του.

Read More

Triumpher: “Δεν περιμέναμε τόσο γρήγορη αποδοχή. Είμαστε ευγνώμονες”

Το Storming The Walls άλμπουμ των Triumpher -όπως περίτρανα αποδείχθηκε τους μήνες που ακολούθησαν την κυκλοφορία του- αποτέλεσε μία από.

Read More

Mystic Prophecy: “Ξεπεράσαμε τα 1.500 gigs. Κάθε φορά που βγάζω ένα album σκέφτομαι ότι μπορεί να είναι και το τελευταίο μου, γι’ αυτό προσπαθώ να δώσω ότι καλύτερο μπορώ”

12η κυκλοφορία μέσα σε 12 χρόνια για τους Ελληνογερμανούς Mystic Prophecy του Δημήτρη Λιαπάκη, ο οποίος αποδεικνύεται ένας από τους.

Read More

Riffobia: “Θέλουμε να κάνουμε όσα περισσότερα live γίνεται. Θα to κυνηγήσουμε και όπου μας βγάλει”

Η κυκλοφορία του τρίτου και συνάμα ομώνυμου δίσκου των Θεσσαλών Riffobia τάραξε για τα καλά τα λιμνάζοντα είναι η αλήθεια.

Read More

Enemy Of Reality: “Σπαταλάμε πολύ χρόνο και ουσία, να λάβουμε απαντήσεις οι οποίες δεν θα χρησιμεύσουν σε κάτι”

Ο τρίτος δίσκος είθισται -με μουσικοβιομηχανικούς όρους- να θεωρείται ο πιο σημαντικός για ένα συγκρότημα. Προφανώς οι Enemy Of Reality.

Read More

Deviser: “Ένα μεγάλο ποσοστό του νέου album είναι ήδη γραμμένο”

To Evil Summons Evil των θρυλικών melodic black metallers Deviser ήταν αδιαμφισβήτητα μία πολυαναμενόμενη κυκλοφορία από την στιγμή που ανακοινώθηκε.

Read More