29 Μαΐου 2024
News

Black Metal όλεθρος απόψε βράδυ στα Τρίκαλα με Sad, Lunar Spells, Melan Selas και Inner Dominion

Μία μοναδική μαυρομεταλλική σύμπραξη θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν απόψε το βράδυ όσοι βρεθούν στα Τρίκαλα και στο μουσικό στέκι Ανδρομέδα, αφού θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά τέσσερις μπαντάρες, οι τρεις μάλιστα εκ των οποίων έχουν κυκλοφορήσει τους τελευταίους μήνες κάποια από τα καλύτερα και πιο ελπιδοφόρα άλμπουμς στο ιδίωμα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι διοργανωτές:

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00
Έναρξη συναυλίας: 20:30
Εισιτήριο: 12 ευρώ στην είσοδο

SAD:
Από το 2005 οι Sad παραμένουν πιστοί στις ρίζες του first wave Norwegian black metal έχοντας κυκλοφορήσει ανά τα χρόνια 8 full length albums και αμέτρητα split. Οι Ungod και Nadir μας παρουσίασαν πρίν μερικούς μήνες την πιο πρόσφατη δουλειά τους με τίτλο “Black Metal Craft” η οποία κυκλοφόρησε από την Purity Through Fire. Σκοτεινό, παγωμένο και μισάνθρωπο black metal με riff δυναμίτες.

LUNAR SPELLS:
Οι Lunar Spells δημιουργήθηκαν στην Αθήνα το 2020, από τους Cryptic (κιθάρα, φωνητικά, synths), K.C.H (μπάσο) και V.T (τύμπανα). Τόσο μουσικά όσο και στιχουργικά, οι Lunar Spells παραμένουν κοντά στις ρίζες του σκανδιναβικού «old school» Black Metal. Μετά την πρώτη τους ηχογράφηση του EP Medieval Shadows from an Ancient Netherworld (2020), η σύνθεση ενισχύθηκε από τον Atxak στα φωνητικά για το ντεμπούτο άλμπουμ “Where Silence Whispers”. Η μπάντα εχει κυκλοφορήσει συνολικά ένα Ep, δύο full length και ένα split με τους Order of Nosferat. Πρόσφατα ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του τρίτου τους άλμπουμ με τίτλο “Sacraments of Necromantical Empires” το οποίο αναμένεται στις αρχές Μαρτίου.

MELAN SELAS:
Το δίδυμο Astraea και D.K. από Τρίκαλα έχουν ήδη 8 χρόνια στο ενεργητικό τους με 4 κυκλοφορίες μέχρι στιγμής με την πιο πρόσφατη το full length album “Zephyrean Hymns” το οποίο κυκλοφόρησε από την Circle Music. Η μπάντα έχει επιρροές απο όλο το φάσμα του first wave greek black metal εξελίσσοντας και προσθέτοντας τα δικά τους στοιχεία σε κάθε νέα κυκλοφορία.

INNER DOMINION:
Οι epic black metalers Inner Dominion με μέλη απο Τρίκαλα και Κοζάνη θα ανοίξουν την συναυλία έχοντας κυκλοφορήσει πέρυσι το πρώτο τους EP Mountains of Death. Η μπάντα ετοιμάζει την νέα της δουλειά με τίτλο ” Bringer of the eternal light” η οποία αναμένεται στο άμεσο μέλλον.