29 Μαΐου 2024

Χρήστος Στεργιανίδης

Video Editor

Αποτελεί τον ορισμό του πολυτάλαντου ανθρώπου και συνάμα του καλλιτέχνη με την ουσιαστική έννοια του όρου. Αυτός είναι εξάλλου και ο λόγος που θα τον εντοπίσει κανείς κάτω απ’ όποια πέτρα κι αν σηκώσει, πάντα ως δημιουργό! Αντλώντας έμπνευση από τον θαυμαστό κόσμο του φανταστικού, τόσο ως μουσικός με άρμα το προσωπικό του συγκρότημα τους Paladine, αλλά και τις συμμετοχές του σε συγκροτήματα όπως οι Hesperian Opus, Mythraal, Darklon κ.α., όσο όμως και ως δημιουργός στον ραγδαία εξελισσόμενο χώρο του video editing, o Χρήστος καταθέτει ψυχή!

Μέσα από την σκληρή και επίμονη δουλειά, κατάφερε να του εμπιστευτούν τις δουλειές τους δισκογραφικά labels αλλά και σπουδαία συγκροτήματα, όπως οι Achelous, Aherusia, Eternal Champion, Glacier, Hitman, Northwind, Riot City, Sacred Outcry, Shok Parish, Spitfire κ.α., μεταξύ των οποίων και οι θρυλικοί Warlord, το τελευταίο lyric video των οποίων φέρει την υπογραφή του.

Απολαμβάνοντας τη συνεργασία μας μαζί του τα τελευταία χρόνια στο κομμάτι του video editing για το Golden R. Festival, δεν θα μπορούσαμε να μην του εμπιστευτούμε και το GoldenRules.gr!

Skill

Αντώνης Κουμιώτης

Διευθυντής Σύνταξης

Χρήστος Παπαδάκης

Αρχισυντάκτης

Γιώργος Γάτος

Συντάκτης

Θέμης Ευθυμίου

Συντάκτης