23 Μαΐου 2024

Δημήτρης Βλαχονάτσιος

ΙΤ System Administrator

Αποτελεί μέρος της οικογένειας του Radio Marconi 96,1 F.M., της ραδιοφωνικής Golden Rules, του Golden R. Festival, άρα και του GoldenRules.gr σχεδόν από πάντα.

Καταγόμενος από τον Αλμυρό Μαγνησίας, από πολύ μικρή ηλικία ανακάλυψε και τον κέρδισε ο κόσμος της πληροφορικής και του διαδικτύου, όντας αυτή την στιγμή εργαζόμενος στην θέση του I.T. Support & Systems Administrator, στο Ι.Π.Α.Π. “Η Θετόκος”.

Η επαγγελματική του σχέση με την πληροφορική, αρχίζει το 1999, παράλληλα με την φοίτηση του, στο Τεχνικό λύκειο (1ο ΤΕΕ Βόλου), στο κατάστημα πληροφορικής Kentavros Computers, στο κέντρο του Βόλου. Στην πορεία του έχει περάσει από εταιρείες όπως Big City Computers (Βόλος), Enter Computers (Ν. Ιωνία Βόλου), Escape Computer (Βόλος), Group 4 Securicor (Ν. Ιωνία Βόλου), Makro Cash & Cary (Βόλος), Politis Group – Master Media System (Αθήνα), MCOM’S – Media Communications (Αθήνα), Pappas Elevators (Αθήνα), στην θέση, Τεχνικός Η/Υ & Δικτυών, SSI Administrator, IT Manager, Installation Project Manager (Pay TV Systems), Systems Administrator και από εταιρείες παροχής τηλεπικοινωνιών όπως Forth Net, Tele passport και Alpha Phone, ως συνεργάτης στο πεδίο των πωλήσεων και την επέκταση του δικτύου Internet, σε επίπεδο Networking (ADSL – VDSL – ISDN).

Η συνεργασία του με το Radio Marconi 96,1 F.M. και την Golden Rules, ξεκινάει κάπου εκεί πίσω στο μακρινό 1998, όπου μαζί με τον Αντώνη Κουμιώτη και την όμορφη παρέα των Acid Rain, καλείτε να κρατήσει το ηλεκτρικό μπάσο, στο συγκρότημα που έμελλε για αυτόν να είναι το εναρκτήριο έναυσμα για την ενασχόληση του με την μουσική, τις συναυλίες, την μουσική τεχνολογία, όπως και το ίδιο το ραδιόφωνο, ως ραδιοφωνικός παραγωγός εκπομπών ελληνόφωνου Ροκ, με τις εκπομπές Off Τhe Record Radio Show και Ροκ αλά ελληνικά.

Την περίοδο 2004 – 2006, συμμετάσχει στο ΔΗ.ΣΥ.Ν. (Δημοτικό Συμβούλιο Νέων) Νέας Ιώνιας Βόλου και ως εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος, αναλαμβάνει τον τομέα των πολιτιστικών δραστηριοτήτων και των συναυλιών του πολιτιστικού φορέα. Εκεί σε συνεργασία με τους Νέους του Δήμου, υλοποιούν συναυλίες όπως το T-Sound Festival και με την ομάδα του συμμετάσχουν στο Rock & Blues Festival, που διοργανώνει ο Δήμος Νέας Ιωνίας Βόλου.

Στις αρχές του 2007 και μέχρι το 2010, σε συνεργασία με φίλους μουσικούς του Βόλου και της ευρύτερης περιοχής της Μαγνησίας, όπως και με νέους φοιτητές των πανεπιστημίων του Βόλου και της Λάρισας, με δική του πρωτοβουλία, δημιούργει το Ping Pong WEB Radio, αμιγώς διαδικτυακό ραδιόφωνο, μαζί με το Ping Pong Rehearsal Studio, στην περιοχή του Βόλου. Την ίδια περίοδο βοήθα με τις τεχνικές του γνώσεις και την ομάδα του Los Almiros Rock Radio, που ξεκινάει την προσπάθειά του.

Επίσης την περίοδο 2005 – 2011, είναι στο ρόλο του Συντονιστή Εθελοντών Διαδικτύου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. για την περιοχή της Θεσσαλίας και Υπεύθυνος για την συντήρηση και την επέκταση, των ασύρματων και ενσύρματων δικτύων και συστημάτων υποδομής των υπολογιστών των τοπικών οργανώσεων της Μαγνησίας.

Η αγάπη του για τις τέχνες και την μουσική, τον κάνει από τα πρώτα μέλη που συμμετέχουν στην διοργάνωση του Golden R. Festival, από την αρχή του το 2002 και σαν μουσικός, αλλά και στην οργάνωση του Festival.

Τέλος από το 1997 μέχρι και σήμερα, έχει δημιουργήσει ή συμμετάσχει σε διάφορα μουσικά σχήματα όπως Side Effect, Mea Culpa, T.V. Project, Trick In Box, Φόρα Παρτίδα.

Skill

Info

Φιλομένη Ρήγα

Συντάκτης

Αντώνης Κουμιώτης

Διευθυντής Σύνταξης

Χρήστος Παπαδάκης

Αρχισυντάκτης

Γιώργος Γάτος

Συντάκτης